I djungeln av transporterbjudanden, där pris, kvalitet och tid spelar huvudrollerna, hjälper vi dig. Igenom analys, offertrundor och slutförhandlingar hittar vi den bästa lösningen. Och tar enbart betalt utifrån hur mycket du sparar.
No cure – no pay. Vi kallar det TopLogic-metoden.

 

Transport väljs ofta efter dagsbehovet och verksamheter hamnar lätt i lösningar som är dyrare än nödvändigt – som inte nyttjar de mest optimala lösningarna eller ger den nödvändiga önskade kvaliteten. Att få översikt över de bästa lösningarna tar tid och är ofta en komplicerad process. Detta gör TopLogic för dig. Enkelt, kompetent och tryggt.

Innovativ metod

Vi analyserar nuläget för verksamhetens transportlösningar och stämmer av mot väntade förändringar. Med detta som underlag tar vi fram ett förslag till anbudsförfrågan för aktuella transportörer. Därefter gör vi en översikt över förhandlingsläget, innan vi deltar i förhandlingsprocess och uppföljning. Allt följer en noggrann tidplan, som vi har gjort tillsammans.

Din rådgivare

Du har full kontroll hela vägen – vi är din rådgivare, medan du fattar besluten. Att vi gör jobbet spar mycket tid för dig.

TopLogic - Spesialister på logistikk og innkjøp av frakttjenes

Med 20 års erfarenhet har vi hjälpt kunder över hela Europa med sammanlagt 1.200 transportupphandlingar. 95 procent av uppdragen har resulterat i förbättrade logistikflöden och kostnadsbesparingar. Vi är så pass säkra på resultatet, att vi tar betalt utifrån hur väl vi lyckas.

Genom noggrant förberedda tidtabeller analyseras, justeras och förbättras bolagets nuvarande situation och vi erbjuder förslag till anbud. Därefter deltar vi i förhandlingsprocess, gör slutrapporter och hjälper till med uppföljning. Skillnaden och därmed kostnadsbesparingen anges i slutrapporten och utgör grunden för avgiften.

Ingen besparing betyder ingen kostnad för dig.

Ta kontakt med oss.
– legg igjen din informasjon, så tar vi kontakt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du vara med och bygga framtiden i Toplogics?

Hej!

Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.

För mer information kring cookies och hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa vår integritetspolicy.