Billigare frakt

Upptäck våra billigare – och bättre – fraktlösningar via datadrivna verktyg!

En snabb, smidig och pålitlig logistik är grunden i nästan alla verksamheter.

Samtidigt är det en tuff bransch, med stora utmaningar och komplicerade flöden. Dessutom ska kostnader hållas nere; utan att tumma på kvalitet.

Det är där Toplogic kommer in  i bilden!

Våra tjänster erbjuder en smart, analyserad och datadriven lösning. Vi ger dig bättre priser och kvalitet samtidigt som du sparar värdefull tid – oavsett om du behöver optimera ett fåtal fraktlösningar, eller stora komplexa frakthubbar. Förutom att erbjuda lösningar, rådgivning och konsultation gör vi dessutom din frakt billigare – i alla led.

Upptäck fördelarna med TopLogic för en smidigare fraktupplevelse – kontakta oss idag!

Billigare frakt - genom att lyfta blicken

TopLogics kunder upplever ofta hektiska vardagar, där tiden är knapp – och arbetsuppgifterna många.

Enligt Thor Ole Fongaard, VD på TopLogic AS, är det krävande att analysera företagets logistikbehov och skapa en tydlig kravspecifikation. Därefter tar det ännu mer tid och kunskap att jämföra offerter från olika transportörer – samtidigt som man ska sammanställa priser och tillägg.

Leverantörerna har ofta olika upplägg för både priser och alla tillägg, så det kan snart kännas som en omöjlig uppgift att få överblick.
    – Fongaard, VD

Processen blir med andra ord väldigt snabbt både krävande och tidskänslig. Lyckligtvis så behöver du inte göra detta jobb på egen hand!

Vi finns där med 27 år av branscherfarenhet

I mer än 27 år har TopLogic hjälpt kunder i Skandinavien med logistikbesparingar. Vår expertis gör att vi snabbt kan identifiera stora besparingar, genom att noggrant analysera logistikbehov och föreslå praktiska förbättringar.

För att uppnå billigare frakt fokuserar vi inte bara på priset från olika leverantörer, utan också på att förbättra kvaliteten genom hela processen. Därmed analyserar vi hela logistikkedjan, och förbättrar upplevelsen både för er – och era kunder.

Vår leverantörskunskap- din trygghet

TopLogic får vanligtvis betydligt bättre priser än vad företagen själva kan förhandla fram.

Detta beror på att transportörerna känner till TopLogics metod, rykte och inte minst presentation av transparenta priser.

– Transportörerna känner oss och vet att vi genom TopLogic-metoden får fram ett jämförelsematerial där man jämför «äpplen med äpplen», det vill säga alla priser inkluderar tillägg, sida för sida, berättar Fongaard.

Relationen och förtroendet med TopLogic får alltså som regel transportörerna att vässa priserna lite extra.

Samtidigt känner vi transportörerna och vet vem som utmärker sig på olika områden och besitter rätt spetskompetens. Kunskap som vi gärna delar med dig, för att er verksamhet ska uppnå billigare frakt – och en smidigare logisitk överlag.

Läs mer om erfarenheterna från kunder till TopLogic.

Thor Ole Fongaard har 14 års erfarenhet som konsult inom bl a managment, ledarskap och försäljning och även arbetat med att bygga upp och driva importföretag.

I över 30 år har vi gjort livet enklare och kostnaderna lägre för kunder i hela Skandinavien.