Logistikkonsult

Bättre – och billigare – frakt med erfarna logistikkonsulter

Behöver du hjälp med att effektivisera din företagslogistik och sänka dina kostnader? Då har du kommit rätt!

TopLogic erbjuder skräddarsydda logistiklösningar som hjälper dig att få billigare – och bättre – frakt. Dessutom ser vi till att bibehålla eller höja kvaliteten – samtidigt som du sparar värdefull tid.

Låt våra erfarna logistikkonsulter hjälpa dig att spara in på utgifter, få bättre priser på fraktlösningar och optimera er frakt från början till slut. Kontakta oss redan idag, så berätter vi mer.

Omöjligt att få översikt som kund

I dagens allt mer hektiska företagsmiljö är tidsbesparingar – och att effektivisera sina kostnader – bland det absolut viktigaste. Samtidigt är det, kanske ironiskt nog, bland det absolut svåraste att lyckas med. Åtminstone på egen hand.

Många företagare kämpar som bekant med överfulla scheman och krävande uppgifter. Kommunikationskanaler ska flyta på, produktioner och deadlines ska hållas – det är mycket lätt att tappa översikten. Särskilt i en växande organisation.

Att hantera företagets logistik på egen hand kan därför vara en  krävande process. Dessutom tenderar logistik att ta tid, även under optimala förutsättningar.

I ljus av detta är det inte konstigt att fler och fler väljer att anlita en kunnig logistikkonsult. Genom en logistikkonsult från TopLogic har du plötsligt lång erfarenhet och ett stort kontaktnätverk i ryggen.

Thor Ole Fongaard, VD på TopLogic AS, delar med sig av insikter om varför många väljer att anlita en logistikkonsult istället för att göra jobbet själv.

Har kunskap om transportörerna

Enligt Fongaard är det komplicerat att genomföra en noggrann analys av företagets logistikbehov. Ännu krångligare kan det bli att upprätta en tydlig kravspecifikation för befintliga behov och fraktrutter.

När offerterna från olika transportörer anländer krävs ytterligare tid och kunskap för att sammanställa priser och tillägg (för att inte nämna själva jämförelsen mot befintliga avtal).
Med olika prissättningar och tillägg från olika leverantörer kan det vara svårt att se helheten.

TopLogic har sedan 27 år tillbaka hjälpt kunder i Norge och Sverige med att spara på logistikkostnader. Via oss får du en logistikkonsult som erbjuder hög kompetens, och kan ge en grundlig analys av företagets logistikbehov. Allt förklarat enkelt och tydligt, för att åstadkomma betydande besparingar.

Starka relationer pressar priser

Genom att utnyttja sin erfarenhet och sina etablerade relationer med transportörer kan TopLogic säkra betydligt bättre priser än vad enskilda företag kan

Med en logistikkonsult får du med andra ord inte bara lång erfarenhet och experthjälp – du får bidra av hela vårt nätverk av kontakter och leverantörer, som vi byggt under 27 år i branschen.

Genom att jämföra priser inklusive tillägg sida vid sida, får TopLogic fram en transparent jämförelse som gör det enklare för kunden att fatta beslut. Vi jämför, så att säga, äpplen mot äpplen – istället för äpplen mot päron.

Dessutom har TopLogic insikter om olika transportörers specialiteter – och kan därmed välja den bästa lösningen för varje specifikt behov.

Så vad väntar du på? Ta kontakt med oss, så berättar vi mer om hur en logistikkonsult från TopLogic kan hjälpa er att spara – samtidigt som ni uppgraderar er frakt!

I över 30 år har vi gjort livet enklare och kostnaderna lägre för kunder i hela Skandinavien.