Vi är specialister inom logistik och inköp

I över 30 år har vi hjälpt kunder i hela Europa och statistiken talar sitt tydliga språk, vi kan vår sak! 95% av de uppdrag vi har antagit har resulterat i ett förbättrat logistikflöde och kostnadsbesparingar.

Vi är din rådgivare

Hos Topologic hittar du professionella konsulter med en gedigen erfarenhet inom logistikbranschen. Våra rådgivare finns i både Norge och Sverige.

Som oberoende specialister arbetar vi analytiskt och målmedvetet tillsammans med dig. Målet är alltid att kunna ge dig en helhetslösning som är så gynnsam som möjligt. En totallösning som optimerar både leveranskvalitet och kostnader.

Frågor eller funderingar? Kontakta oss, vi hjälper dig gärna!

Konsulter i Sverige

Mikael Brandt

Mikael har en bred bakgrund inom logistik med över 30 års erfarenhet av ledande befattningar som bland annat logistikchef och VD, främst inom handelsföretag. Mikael har även erfarenhet inom 3PL verksamhet.

Peter Schlager

Peter är en analytiker med 20 års erfarenhet av fraktupphandlingar inom samtliga transportslag Worldwide.

Lennart Johnsson

Lennart har en mångårig erfarenhet inom transport och logistikbranschen. I regel med övergripande verksamhetsansvar för olika enheter

Peter Bäckstadi

Peter är marknadsekonom och MA-logistiker med över 25 års erfarenhet av internationella transporter. 

Per-Olof Altin

Per-Olof har logistik och transport som en röd tråd genom hela sin karriär. Har i grunden en gedigen Ekonom utbildning med inrikting på Logistik och materialhantering.

Janne Skillmo

Peter är marknadsekonom och MA-logistiker med över 25 års erfarenhet av internationella transporter. 

Mats Andersson

Mats har en universitetsutbildning inom logistik och 30+ års erfarenhet av arbete inom logistik branschen. Besitter kunskap och erfarenhet inom terminal, lagerhantering, transportanalys och kvalitetsrevision.

Kjell Bergström

Kjell har en bred erfarenhet inom inköp och logistikområdet med tyngdpunkt på transport och lager. Har erfarenhet både från köpande och säljande part. Specialitet, lager, lageroptimering och lagerlokalisering.

Toplogic expanderar och söker konsulter för den svenska marknaden

Konsulter i Norge

Peter Vodrup

Peter har mer än 25 års erfarenhet inom försäljning och förvaltning, både nationellt och internationellt. (Tyskland och Storbritannien) Han har en bred erfarenhet inom logistik, inklusive försäljning av tull- och transportlösningar i Norge.

Thor Ole Fongaard

Thor Ole har 20 års erfarenhet som konsult inom bl a managent, ledarskap och försäljning och även arbetat med att bygga upp och driva importföretag.

Torgrim Koppang

Arild Foss

Arlid har över 30 års erfarenhet av ledarskap inom transport och logistik.Han är utbildad till logistikekonom och har arbetat mycket med förbättringsprojekt inom logistik. Arlid har erfarenhet av arbetade med industrier som hanterar livsmedel, medicin, ytprodukter till hantverksverksamheter, terminalverksamhet och bandagevaror till äldreboenden och sjukhus.

Ledningsgruppen

Lennart Johansson

Janne Skillmo

Kjell Bergström

Torgrim Koppang

Frågor eller funderingar? Kontakta oss, vi hjälper dig gärna!

Vill du vara med och bygga framtiden i Toplogics?

Hej!

Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.

För mer information kring cookies och hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa vår integritetspolicy.