Vi är specialister inom logistik och inköp

I över 30 år har vi hjälpt kunder i hela Europa och statistiken talar sitt tydliga språk, vi kan vår sak! 95% av de uppdrag vi har antagit har resulterat i ett förbättrat logistikflöde och kostnadsbesparingar.

Vad är Toplogic?

och vilka tjänster erbjuder vi? Dessa frågor svarar Toplogics VD Lennart på. Det blir även en liten inblick i vad komma skall 2023. 

Toplogic expanderar och söker konsulter för den svenska marknaden

Vi är din rådgivare

Hos Toplogic hittar du professionella konsulter med en gedigen erfarenhet inom logistikbranschen. Våra rådgivare finns i både Norge och Sverige.

Som oberoende specialister arbetar vi analytiskt och målmedvetet tillsammans med dig. Målet är alltid att kunna ge dig en helhetslösning som är så gynnsam som möjligt. En totallösning som optimerar både leveranskvalitet och kostnader.

Frågor eller funderingar? Kontakta oss, vi hjälper dig gärna!

Konsulter i Sverige

Mikael har en bred bakgrund inom logistik med över 30 års erfarenhet av ledande befattningar som bland annat logistikchef och VD, främst inom handelsföretag. Mikael har även erfarenhet inom 3PL verksamhet.

Peter Schlager på Toplogic

Peter är en analytiker med 20 års erfarenhet av fraktupphandlingar inom samtliga transportslag Worldwide.

Lennart Johnsson

Lennart har en mångårig erfarenhet inom transport och logistikbranschen. I regel med övergripande verksamhetsansvar för olika enheter

Peter är marknadsekonom och MA-logistiker med över 25 års erfarenhet av internationella transporter. 

Per-Olof Altin

Per-Olof har logistik och transport som en röd tråd genom hela sin karriär. Har i grunden en gedigen Ekonom utbildning med inrikting på Logistik och materialhantering.

Peter är marknadsekonom och MA-logistiker med över 25 års erfarenhet av internationella transporter. 

Mats Andersson

Mats har en universitetsutbildning inom logistik och 30+ års erfarenhet av arbete inom logistik branschen. Besitter kunskap och erfarenhet inom terminal, lagerhantering, transportanalys och kvalitetsrevision.

Kjell har en bred erfarenhet inom inköp och logistikområdet med tyngdpunkt på transport och lager. Har erfarenhet både från köpande och säljande part. Specialitet, lager, lageroptimering och lagerlokalisering.

Wilhelm har mångårig branscherfarenhet och han har bl.a. arbetat som KAM och Försäljningschef inom flera internationella transport och logistikkoncerner.  

Kristoffer Ekblom

Kristoffer innehar god kompetens inom logistik och har ansvarat för flertalet projekt i sina tidigare arbeten.. Kristoffer är en ambitiös och en teamspelare och passar in i rollen som konsult hos TopLogic.

Toplogic expanderar och söker konsulter för den svenska marknaden

Konsulter i Norge

Peter Vodruop

Peter har mer än 25 års erfarenhet inom försäljning och förvaltning, både nationellt och internationellt. (Tyskland och Storbritannien) Han har en bred erfarenhet inom logistik, inklusive försäljning av tull- och transportlösningar i Norge.

Thor Ole Fongaard

Thor Ole har 20 års erfarenhet som konsult inom bl a managent, ledarskap och försäljning och även arbetat med att bygga upp och driva importföretag.

Torgrim Koppang

Arild Foss

Arlid har över 30 års erfarenhet av ledarskap inom transport och logistik.Han är utbildad till logistikekonom och har arbetat mycket med förbättringsprojekt inom logistik. Arlid har erfarenhet av arbetade med industrier som hanterar livsmedel, medicin, ytprodukter till hantverksverksamheter, terminalverksamhet och bandagevaror till äldreboenden och sjukhus.

Jan Tore Dannemark

Frigg Mosseros

Ledningsgruppen

Lennart Johansson

Janne Skillmo

Kjell Bergström

Torgrim Koppang

Frågor eller funderingar? Kontakta oss, vi hjälper dig gärna!

Sommarhälsning från vår VD

Någon dag kvar till midsommar och halvlek för årets första sex månader. Vi tror att de flesta känner ett behov av en paus från vardagens mödor. Många får lägga mycket tid på att få ihop sitt livspussel med arbete, barn till dagis och skolor, hinna umgås med familj och vänner, allmänt välbefinnande genom motion etc. Klart att man behöver koppla av från detta, ung som gammal!

Nu närmar sig semestertider och rekreation för att orka med höstens utmaningar. Ser man saker och ting i ett litet större perspektiv, är vi ändå lyckligt lottade som…