Hilja Heikkinen är för närvarande den enda kvinnan i TopLogic. Hon har varit med sedan 2017 och arbetar som konsult. Dagarna består mycket av uppföljning med företag som hon tidigare har hjälpt genom TopLogic. Nyligen började hon med en ny kund som har beställt fakturakontroll.
– Jag är väldigt glad i TopLogic, och fick en underbar mottagning av mina kollegor i början. Var först lite osäker på om jag ville arbeta med detta, men fick bra stöd från de andra som gjorde mig säker på att fortsätta.
Til dagligen bor hon på en gård utanför Borås, där djuren i ladan måste vika för en stor samling fordon. Hon är mycket förtjust i motorsport och körer mer än gärna offroad med någon skogsbil. Veteranbilar är en annan passion.

Hiljas Standard Vanguard från 1953.

Jag älskar skog och frisk luft, oavsett om det är med en av fordonen eller promenader i skogen. Där samlar jag energi som ger mig energi till att med glädje och fokus besöka företag och se över deras fraktkostnadslogistik.

Hilja Heikkinen - TopLogic Hilja Heikkinen – TopLogic

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *