Hilja Heikkinen er foreløpig eneste kvinne i TopLogic. Hun har vært med siden 2017 og jobber som konsulent. Dagene består mye av oppfølging med bedrifter hun tidligere har hjulpet gjennom TopLogic. Nylig hadde hun oppstart med ny kunde som har bestilt fakturakontroll.

– Jeg trives veldig i TopLogic, og fikk en fantastisk mottagelse av mine kolleger i oppstarten. Var først litt usikker på om jeg passet for dette, men fikk god støtte fra de andre som gjorde meg trygg på å fortsette.

Til daglig bor hun på en gård utenfor Borås, der dyrene i låven har måttet vike for en stor samling kjøretøy. Hun er veldig glad i motorsport og kjører mer enn gjerne offroad med terrengbil. Veteranbiler er en annen lidenskap.

Hiljas Standard Vanguard fra 1953.

– Jeg er glad i skog og frisk luft, enten det er med en av bilene eller spaserturer i skogen. Der samler jeg energi som gir meg fokus og overskudd som jeg bruker ute hos kundene og med deres fraktlogistikk.

Hilja Heikkinen - TopLogic Hilja Heikkinen – TopLogic

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du vara med och bygga framtiden i Toplogics?

Hej!

Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.

För mer information kring cookies och hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa vår integritetspolicy.