Sliter du med att få översikt över alla olika priser och tillägg för frakt? Lägger du allt för mycket tid, som du egentligen inte har, på detta? Det finns bra lösningar på problemet.

Det finna många anledningar till att välja TopLogics tjänster, men den viktigaste är nog att du ofta får bättre priser, för samma eller bättre kvalitet, och att du själv sparar tid.

Omöjligt att få översikt som kund

De flesta av TopLogics kunder har späckade vardagar, med fulltecknade kalendrar och krävande arbetsuppgifter.
– Att göra en bra analys av företagets logistikbehov och samtidigt åstadkomma en bra kravspecifikation för de behov och fraktrutter man redan har kan vara en krävande och inte minst tidsödande process. När så offerterna från de olika transportörerna kommer in, fordras det ännu mer tid och kunskap för att sammanställa alla priser och tillägg samt jämföra med det du redan har. Leverantörerna har ofta olika upplägg för både priser och alla tillägg, så det kan snart kännas som en omöjlig uppgift att få överblick, förklarar Thor Ole Fongaard, VD i TopLogic AS.
27 år med logistikbesparingar

Lyckligtvis så behöver du inte göra detta jobb själv. I 27 år har TopLogic hjälpt kunder i Norge och Sverige med logistikbesparingar.
– TopLogic har hög kompetens vad gäller hur en verksamhet kan åstadkomma stora besparingar genom en grundlig genomgång av sitt logistikbehov, ofta kombinerat med högre kvalitet och enklare rutiner. Vi ser inte bara på priserna från de enskilda anbudsgivarna, utan också hur de bäst kombineras med ökad kvalitet inom flera områden.
Har kunskap om transportörerna

TopLogic får som regel väsentligt bättre priser än vad verksamheten själv får. Detta har många orsaker;
– Transportörerna känner oss och vet att vi genom TopLogic-metoden får fram ett jämförelsematerial där man jämför «äpplen med äpplen», det vill säga alla priser inkluderar tillägg, sida för sida. Det får som regel också transportörerna att vässa priserna lite extra. Det i sin tur gör valet mycket enklare för kunden. Samtidigt känner vi transportörerna och vet vem som utmärker sig på olika områden.
Läs mer om erfarenheterna från kunder till TopLogic.

Thor Ole Fongaard - TopLogic Thor Ole Fongaard – TopLogic

Thor Ole Fongaard har 14 års erfarenhet som konsult inom bl a managment, ledarskap och försäljning och även arbetat med att bygga upp och driva importföretag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *