– Mange kjemper med bunker av fraktfakturaer uten å være sikre på at de er korrekte. Det finnes mange ulike fraktberegningsregler og tilleggsavgifter blant aktørene i markedet som gjør at selv den minste stikkprøvekontroll blir til en stor arbeidsbyrde, forklarer Peter Schlager, Analytiker i TopLogic AS.

Det å granske disse kostnadene kan være tidkrevende, samtidig er det vanskelig å ha oversikt over de kostnadsposter som er avtalt.

Verktøy som gir deg kontroll
Det vanlige er å ta en stikkprøve og at man kanskje nøyer seg med å se på deler av den totale fraktkostnaden.

– Om fakturaene inneholder en større mengde sendinger kreves det mer effektive verktøy for å sikre at man gjør en korrekt kontroll. Med store volum kan små avvik på sendingsnivå raskt akkumuleres til store beløp på årsbasis. Med vår fakturakontoll har vi skapt det som behøves for å hjelpe våre kunder. Vi tilbyr kundetilpassede løsninger utfra behov, krav og ønske. Fra engangskontroller, som passer små bedrifter, til helautomatiske løsninger for større aktører der vi kan integrere informasjonen med bedriftens øvrige programmer.

Resultatet fra fakturakontrollen legger også grunnlaget for fremtidige beslutninger. TopLogic produserer rapporter som kan brukes både i de daglige gjøremål og i fremtidige strategiske avgjørelser. De har jobbet med frakt i mange tiår og har den kompetansen og verktøyene som kreves for å gjennomføre en fakturakontroll, liten som stor, på en effektiv måte.

Peter Schlager - TopLogic Peter Schlager – TopLogic

Peter Schlager er Analytiker i TopLogic, med 20 års erfaring innen fraktopphandling innen samtlige transporttyper verden over.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sommarhälsning från vår VD

Någon dag kvar till midsommar och halvlek för årets första sex månader. Vi tror att de flesta känner ett behov av en paus från vardagens mödor. Många får lägga mycket tid på att få ihop sitt livspussel med arbete, barn till dagis och skolor, hinna umgås med familj och vänner, allmänt välbefinnande genom motion etc. Klart att man behöver koppla av från detta, ung som gammal!

Nu närmar sig semestertider och rekreation för att orka med höstens utmaningar. Ser man saker och ting i ett litet större perspektiv, är vi ändå lyckligt lottade som…