På grunn av den siste tids utvikling og risiko for spredning av COV 19-viruset har mange selskap valgt å stenge eller begrense eksterne besøk. TopLogics produkter kan dog med fordel presenteres online. Derfor tilbyr vi nå også digitale møter via internettbaserte tjenester.

 

Kontakt oss gjerne på info@toplogic.no eller ta kontakt direkte med respektiv konsulent, som du finner på våre hjemmesider www.toplogic.no

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sommarhälsning från vår VD

Någon dag kvar till midsommar och halvlek för årets första sex månader. Vi tror att de flesta känner ett behov av en paus från vardagens mödor. Många får lägga mycket tid på att få ihop sitt livspussel med arbete, barn till dagis och skolor, hinna umgås med familj och vänner, allmänt välbefinnande genom motion etc. Klart att man behöver koppla av från detta, ung som gammal!

Nu närmar sig semestertider och rekreation för att orka med höstens utmaningar. Ser man saker och ting i ett litet större perspektiv, är vi ändå lyckligt lottade som…