Each year we perform 28,000 sailings where we connect Europe and connect people. On each of these sailings, caring for the safety and comfort of our guests is our top priority. Because of that, the situation with the COVID-19 has our full attention. In a situation like this we prioritize to collaborate with you to make sure all shipments are carried out and to minimize any negative impact on your business.
Stena Line har laget en egen side som oppdateres jevnlig om deres ruter. Den finner du her

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sommarhälsning från vår VD

Någon dag kvar till midsommar och halvlek för årets första sex månader. Vi tror att de flesta känner ett behov av en paus från vardagens mödor. Många får lägga mycket tid på att få ihop sitt livspussel med arbete, barn till dagis och skolor, hinna umgås med familj och vänner, allmänt välbefinnande genom motion etc. Klart att man behöver koppla av från detta, ung som gammal!

Nu närmar sig semestertider och rekreation för att orka med höstens utmaningar. Ser man saker och ting i ett litet större perspektiv, är vi ändå lyckligt lottade som…