I disse corona-tider har de sosiale medier fått stadig økt betydning. Vi i TopLogic gjør det vi kan for å være aktive og treffe våre kunder via digitale plattformer eller andre kommunikasjonsformer. Vi tror at dette er en arbeidsmetode som er kommet for å bli, og kommer til å bli værende etter at pandemien avtar. Vi har lykkes med å gjøre forretninger selv om vi ikke har truffet kundene fysisk, som taler til fordel for fortsatt bruk av blant annet Teams. Det erstatter dog ikke fysiske møter, særlig der mange skal møtes samtidig, da er den fysiske dialogen enklere.

Spar tid
TopLogicfortsetter sitt arbeid med å automatisere håndteringen av  informasjonsflyt innen transport og sending, slik at bode kundene og vi kan spare tid ved opphandling av transportene. Stadig fler transportører vil kobles til i denne automatiserte flyten. Stadig fler kunder velger også å legge til en såkalt fakturakontroll ved fraktopphandling. Det gir en økt trygghet for kunden, samtidig som vi holder kontakten med oppdragsgiverne etter avsluttet fraktopphandling. Vi observerer og betydelsen av mer frekvent samarbeide med kundene ved at flere tidligere kunder vender tilbake og signerer nye avtaler.

Uppgradering av nettside
Vår nettside vil fornyes i nærmeste fremtid med mål om mer kundevennlig informasjon. Der vil vi også jevnlig legge ut informasjon om hva vi gjør, om nye og eksisterende kunder.

Sommeråpent
Vi ønsker alle eksisterende og potensielle kunder en riktig herlig sommer. Vi følger markedet nøye også gjennom sommeren, slik at vi er godt rustet foran en forhåpningsvis spennende høst.

Lennart Johansson, VD TopLogic AB

Lennart Johnsson - TopLogic Lennart Johnsson – TopLogic

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *