Mikael Brandt är ny på TopLogic och har redan hunnit med att hjälpa ett antal kunder att lyckas med sina upphandlingar

Jag heter Mikael Brandt och har jobbat med logistik i hela mitt vuxna liv. Jag har varit Supply Chain Manager och logistikchef i ett antal stora handelsföretag såsom New Wave Group och Black + Decker. Jag har också varit ägare av 3PL-företaget In Time Logistics. Som mellanspel har jag också varit på ett antal längre och kortare interimsuppdrag för t.ex. Forbo Flooring och ÖoB.

Som ansvarig för logistiken i ett företag ligger förstås stort fokus på kostnader. Minimerade kostnader till bättre kvalitet har nästan alltid varit huvudmålet. En strävan efter ständig förbättring, att tänka nytt, anpassa, förhandla och mäta utvecklingen.

Det man själv har kontroll över – såsom personal och interna processer – är rätt enkelt att påverka. Yttre faktorer – som till exempel transporter – är lite lurigare. Oftast är de tidsödande att upphandla. Utan verktyg för detta är det svårt att hålla sig ajour med nya konstellationer, tillägg och tjänster. Att bara titta på olika prislistor rakt upp och ner räcker ju inte.  

TopLogic gör verkligen skillnad och jag är glad över att ha hamnat här. Här finns verktygen, kompetensen, tiden och nätverken. TopLogic lyckas ju i princip varje gång. Erbjudandet är fantastiskt – om vi inte lyckas åstadkomma en besparing så kostar det inte kunden något! Jag trivs och har redan hjälpt ett antal företag att lyckas med sina upphandlingar.

Ring eller maila oss om ni är intresserade av att ta ett förutsättningslöst snack om hur vi kan assistera vid nästa transportupphandling. Ni kommer inte att ångra er!

Mikael Brandt

Telefon: 0708-930131

Email: mikael.brandt@toplogic.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sommarhälsning från vår VD

Någon dag kvar till midsommar och halvlek för årets första sex månader. Vi tror att de flesta känner ett behov av en paus från vardagens mödor. Många får lägga mycket tid på att få ihop sitt livspussel med arbete, barn till dagis och skolor, hinna umgås med familj och vänner, allmänt välbefinnande genom motion etc. Klart att man behöver koppla av från detta, ung som gammal!

Nu närmar sig semestertider och rekreation för att orka med höstens utmaningar. Ser man saker och ting i ett litet större perspektiv, är vi ändå lyckligt lottade som…