Ett nytt utbrottskluster av Covid-19 i Hebei-provinsen har föranlett nya restriktioner för inlandstransporter till och från, bland annat Tianjin/Xingang och Beijing. Chaufförer måste invänta negativa virus-tester i karantän innan transporter får passera.

Vi upplever sedan tidigare brist på chaufförer i regionen. Något som nu ytterligare förvärras av ökade väntetider i samband med provinsöverskridande transporter.

I skrivande stund har vi inga indikationer på hur länge de nya restriktionerna kommer gälla. Eventuella förseningar är således svåra att förutse. Vi är i nära kontakt med våra kollegor i regionen och kommer återkoppla på sändningsnivå till de kunder vars skeppningar påverkas.

Vid frågor ber vi er kontakta era lokala GEODIS-representanter, eller ert lokala GEODIS-kontor.

Med vänlig hälsning
GEODIS Sweden AB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *