Ett nytt utbrottskluster av Covid-19 i Hebei-provinsen har föranlett nya restriktioner för inlandstransporter till och från, bland annat Tianjin/Xingang och Beijing. Chaufförer måste invänta negativa virus-tester i karantän innan transporter får passera.

Vi upplever sedan tidigare brist på chaufförer i regionen. Något som nu ytterligare förvärras av ökade väntetider i samband med provinsöverskridande transporter.

I skrivande stund har vi inga indikationer på hur länge de nya restriktionerna kommer gälla. Eventuella förseningar är således svåra att förutse. Vi är i nära kontakt med våra kollegor i regionen och kommer återkoppla på sändningsnivå till de kunder vars skeppningar påverkas.

Vid frågor ber vi er kontakta era lokala GEODIS-representanter, eller ert lokala GEODIS-kontor.


Med vänlig hälsning
GEODIS Sweden AB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sommarhälsning från vår VD

Någon dag kvar till midsommar och halvlek för årets första sex månader. Vi tror att de flesta känner ett behov av en paus från vardagens mödor. Många får lägga mycket tid på att få ihop sitt livspussel med arbete, barn till dagis och skolor, hinna umgås med familj och vänner, allmänt välbefinnande genom motion etc. Klart att man behöver koppla av från detta, ung som gammal!

Nu närmar sig semestertider och rekreation för att orka med höstens utmaningar. Ser man saker och ting i ett litet större perspektiv, är vi ändå lyckligt lottade som…