Vikingsoda tog hjälp av TopLogic – och det lönade sig rejält.

Vikingsoda AB är ett svenskägt aktiebolag med huvudkontor, lager, produktion och distributionscentral i Upplands Väsby utanför Stockholm. Bolaget tar emot tomma kolsyrepatroner för återfyllning. Säljer även fyllda nya patroner. Bolaget säljer även kolsyremaskiner, smaker och tillbehör till hundratals miljömedvetna återförsäljare.

I samband med förberedelser inför lansering på en ny marknad (Norge) tog Vikingsoda kontakt med TopLogic. Uppdraget gällde ursprungligen fraktupphandling i Norge, men först gjordes en fraktkostnadsanalys – som ledde till att Vikingsoda kunde reducera sina befintliga fraktkostnader med ca 14%.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du vara med och bygga framtiden i Toplogics?

Hej!

Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.

För mer information kring cookies och hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa vår integritetspolicy.