Antagligen inte, men frågan kan vara svår att svara på eftersom fraktavtal ofta har komplexa prisstrukturer. Det finns många aspekter att väga in för att hitta den bästa transportören till det bästa priset.

TopLogic är oberoende specialister inom logistik. Sedan 1992 har vi hjälpt företag med fraktkostnadsanalyser, fakturakontroll, optimering, systemstöd samt rådgivning och affärsutveckling. Vi är neutrala och oberoende.

TopLogic hjälper dig bland annat med att svara på frågan i rubriken. Med hjälp av vår analyskunskap och databas med logistikleverantörer har vi kraftfulla verktyg för att optimera din logistik. Du får rätt transportkvalitet till rätt pris – sparar tid och kan fokusera på er kärnverksamhet.

Att optimera logistiken handlar inte bara om att spara pengar, logistik till rätt pris ger också en konkurrensfördel. Transport i rätt tid, med rätt kvalitet och minimerande av transportskador, är också värdefulla faktorer att beakta. Att välja rätt transportör – som i många fall faktiskt är ert ansikte utåt – kan vara direkt avgörande.

Dessutom finns det helt enkelt inget att förlora på ett samarbete med TopLogic. Du betalar bara om insatserna leder till en besparing.

Det gör de förvisso för det mesta (i 95% av fallen) – våra kunder sparar oftast ca 10-15% på sina fraktkostnader efter att ha tagit hjälp av oss. De får dessutom ökad logistikkvalitet.

Förutom att du sparar tid när du slipper avsätta egna resurser kommer vi som extern part in utan kopplingar till era leverantörer. Oftast blir det också en lärotid för dig, som du får på köpet.

Så går en fraktkostnadsanalys till:

Kontakta TopLogic idag för att få svar på den inledande frågan – och för att se hur mycket av era fraktkostnader du kan spara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *