Antakelig ikke, men spørsmålet kan være vanskelig å besvare siden fraktavtaler ofte har komplekse prisstrukturer. Det er mange aspekter å ta hensyn til for å finne den beste transportøren til den beste prisen.


TopLogic er uavhengige spesialister på logistikk. Siden 1992 har vi hjulpet bedrifter med fraktkostnadsanalyser, fakturakontroll, optimering, systemstøtte samt rådgivning og forretningsutvikling. Vi er nøytrale og uavhengige.
TopLogic hjelper deg blant annet med å besvare spørsmålet i overskriften. Ved hjelp av vår analysekunnskap og database med logistikkleverandører har vi kraftige verktøy for å optimere logistikken din. Du får riktig transportkvalitet til riktig pris – sparer tid og kan fokusere på kjernevirksomheten.
Å optimere logistikken handler ikke bare om å spare penger, logistikk til riktig pris gir også en konkurransefordel. Transport til riktig tid, med riktig kvalitet og et minimum av transportskader er også verdifulle faktorer å ta i betraktning. Å velge riktig transportør – noe som i mange tilfeller faktisk er bedriftens ansikt utad – kan være direkte avgjørende.


Dessuten er det ganske enkelt ingenting å tape på et samarbeid med TopLogic. Du betaler bare hvis jobben fører til en besparelse.


Det gjør den nemlig som oftest (i 95 % av tilfellene) – kundene sparer gjerne ca. 10-15 % på fraktkostnadene etter å ha fått hjelp av oss. De får dessuten logistikk med økt kvalitet.
I tillegg til at du sparer tid når du slipper å avsette egne ressurser, kommer vi inn som ekstern part uten koblinger til leverandørene dine. Som oftest blir det også en læretid for deg, som du får på kjøpet.

Slik foretas en fraktkostnadsanalyse:

Kontakt TopLogic i dag for å få svar på det innledende spørsmålet – og for å se hvor mye av fraktkostnadene du kan spare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *