När vi firade påsk förra året, trodde vi förmodligen alla att nästa år är det som vanligt igen. Tyvärr blev det inte så, utan vi tvingas fortfarande leva i ett delvis isolerat samhälle. Vi har fått lära oss att leva med detta, då det är vår aktuella vardag. Jag tycker att vi på TopLogic har hanterat situationen på ett mycket bra sätt.

Vi har hittat nya vägar och former för vårt arbetssätt och framför allt har vi lyckats leverera nya affärer både i Sverige och Norge. Detta gör att prognosen för 2021 ser acceptabel ut. Vi har även funnit uppsidor med ett nytt arbetssätt, mindre bilkörning, effektivare möte etc. Vi tror att när Coviden väl släpper, har vi lärt oss en del och förmodligen blir kommande arbetssätt inte riktigt som tidigare utan fortfarande kommer en hel del möten att hållas via teams etc.

Vi får se tiden an och hoppas att vaccinet gör att vi kan få en normal vardag igen.

Vi får nu fira ”covid-påsk”, vara rädda om Er och Era nära, och håll Er friska !

GLAD PÅSK önskar TopLogic

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *