Sigma Polymer Group är en tillverkare av högkvalitativa polymera lösningar med produktionsenheter i Örebro, på Gotland och i Estland. Gruppen omsätter ca 250 MSEK och har drygt 200 anställda.
Sigma erbjuder tekniska komponenter i gummi, gummi till metall, silikon och polyuretan. Vår expertis och erfarenhet av pressning av gummi till metall gör Sigma till en uppskattad och rekommenderad leverantör till ett stort antal företag och branscher.

Sigma Polymer Group inledde ett samarbete med TopLogic under slutet av 2020. Samarbetet gällde en fraktupphandling av volymerna från och till deras svenska enheter samt från och till verksamheten i Estland. I april 2021 avslutades upphandlingen efter utvärdering av ett antal inkomna offerter. Fokus har varit att finna aktörer med en hög servicegrad och flexibilitet, som dessutom kan erbjuda konkurrenskraftiga och marknadsanpassade villkor. Resultatet blev också att Sigma kunde minska antalet transportbolag signifikant och därmed förenkla transportadministrationen.

Företagets Ekonomichef Deniz Muharemi säger ”att vi uppskattar TopLogic’s expertis inom området och att upphandlingen uppfyllde våra förväntningar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *