sigma polymer group logga

Sigma Polymer Group er produsent av høykvalitets polymerløsninger med produksjonsenheter i Örebro, på Gotland og i Estland. Konsernet omsetter for ca. SEK 250 millioner og har drøyt 200 ansatte.
Sigma tilbyr tekniske komponenter i gummi, gummi til metall, silikon og polyuretan. Vår ekspertise og erfaring innen pressing av gummi til metall gjør Sigma til en verdsatt og anbefalt leverandør til et stort antall selskaper og bransjer.

I slutten av 2020 innledet Sigma Polymer Group et samarbeid med TopLogic. Samarbeidet gjaldt fraktinnkjøp av volumene til og fra deres svenske enheter samt til og fra virksomheten i Estland. I april 2021 ble anskaffelsesprosessen avsluttet etter evaluering av en rekke mottatte tilbud. Fokuset har vært på å finne aktører med høy grad av service og fleksibilitet som også kan tilby konkurransedyktige og markedstilpassede vilkår. Resultatet ble også at Sigma kunne redusere antallet transportselskaper betydelig og dermed forenkle transportadministrasjonen.

Selskapets økonomidirektør Deniz Muharemi sier: ”Vi setter pris på TopLogics ekspertise på området, og anskaffelsen oppfylte forventningene våre.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du vara med och bygga framtiden i Toplogics?

Hej!

Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.

För mer information kring cookies och hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa vår integritetspolicy.