All Time High – Det går bättre än någonsin för TopLogic

TopLogic, med verksamheter i Sverige och Norge, kan glädjande nog konstatera att uppdragsingången under perioden Q4 2023 tom Q1 2024 har varit den bästa i TopLogics 32-åriga historia.

Med 44 nya uppdrag och en sammanlagd fraktomsättning på över 361.000.000 kronor under de senaste två kvartalen.

Det finns flera anledningar till att det går bra men för att nämna några så är det bland annat att vi har jobbat tillsammans med många kunder under en längre tid och lagt fokus på långsiktiga kundrelationer samtidigt som marknaden har ett stort behov av att spara pengar på sin fraktkostnad.

Vi har även rekryterat in fler logistikkonsulter samtidigt som vi haft en framgångsrik digital strategi inom både annonsering och sökmotoroptimering.

Vi är naturligtvis både glada och tacksamma för denna utveckling. Det finns dock fortfarande ledig kapacitet, varför vi fortsätter att arbeta hårt för att ytterligare förbättra dessa siffror.

Ovan är också en bidragande orsak till att vi kontinuerligt är intresserade av att rekrytera nya logistikkonsulter till vår verksamhet.

Så är ni intresserade av att göra en fakturakontroll, fraktanalys eller ha nytt jobb som logistikkonsult hos TopLogic så är ni välkomna att kontakta mig

Kontakta Lennart för att se över era fraktkostnader och logistikflöden.