Sommarhälsning 2024

Någon dag kvar till midsommar och halvlek för årets första sex månader. Vi tror att de flesta känner ett behov av en paus från vardagens mödor. Många får lägga mycket tid på att få ihop sitt livspussel med arbete, barn till dagis och skolor, hinna umgås med familj och vänner, allmänt välbefinnande genom motion etc. Klart att man behöver koppla av från detta, ung som gammal!

Nu närmar sig semestertider och rekreation för att orka med höstens utmaningar. Ser man saker och ting i ett litet större perspektiv, är vi ändå lyckligt lottade som slipper vakna upp till flygangrepp och bomber, vilket tyvärr är den del av människors vardag runt om i världen. Att klaga över sin situation ligger kanske i människans natur, men ibland måste man nypa sig i armen och tänka lite större, vi lever i de flesta fall ett ganska bra liv.

Hos TopLogic är det också ganska tillfredställande. Vi har haft ett bra första halvår med rekord i antalet nyvunna kunder, som väntas ge ett bra utfall under året. Våra befintliga kunder kommer tillbaka till oss med nya uppdrag, vilket vi ser som ett kvitto på tidigare utförda uppdrag. Men framför allt får vi nya kunder, ibland är det företag som vi inte ens känner till att de fanns! När det gäller fraktupphandlingar håller trenden i sig med bra besparingar för våra kunder.

Även inom transportsektorn dyker det ständigt upp nya aktörer, som anmäler sitt intresse för att få vara med i upphandlingarna och dessa aktörer tar vi tacksamt emot. Vi har några eldsjälar som starkt bidrar till att vi syns på marknaden och i olika digitala medier, vilket är mycket positivt, som bekant ”syns man inte, finns man inte”.

Som sagt, sommaren är på ingång. Kanske kan vi som omväxling få lite sol till midsommar, vilket inte tillhör vanligheterna. Nu ser vi fram emot sillen, nypotatis, jordgubbarna och en och annan ”nubbe”. Förhoppningsvis kan vi vara utomhus, annars får vi nöja oss med att sitta på inglasade altaner eller balkonger. Det viktiga är vi mår bra och kan umgås med familjen och vännerna.

TopLogic önskar sina kunder, samarbetspartners och inte minst våra medarbetare en glad midsommar och en avkopplande semester, när den infinner sig.

Lennart Johnsson, VD

Kontakta Lennart för att se över era fraktkostnader och logistikflöden.

Sommarhälsning från vår VD

Någon dag kvar till midsommar och halvlek för årets första sex månader. Vi tror att de flesta känner ett behov av en paus från vardagens mödor. Många får lägga mycket tid på att få ihop sitt livspussel med arbete, barn till dagis och skolor, hinna umgås med familj och vänner, allmänt välbefinnande genom motion etc. Klart att man behöver koppla av från detta, ung som gammal!

Nu närmar sig semestertider och rekreation för att orka med höstens utmaningar. Ser man saker och ting i ett litet större perspektiv, är vi ändå lyckligt lottade som…